Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

åkes logo

Antennservice, TV service och paraboler

 

Åkes Parabol & TV Service AB arbetar med alla former av antennteknik. Utför projektering, installation och service av Kabel-TV nät, SMATV-nät, FM-nät, centralantenner och Villa-antenner. Företaget servar kunder i Oxelsund, Trosa, Vagnhärad, Gnesta och Nyköping.

  

Antennservice:

Åkes kommer ut till dig som kund och arbetar på plats för att lösa dina antennproblem. Det kan gälla att fixa fler kanaler, se till att mottagningen blir bättre, installation och montering av antenn. Företaget fixar allt med montering, reparation och utbyte. Har även försäljning av Boxerabonnemang, antenner för husbil och husvagn. Arbetar med installation på alla sorters fastigheter.

 

Paraboler:

Åkes är återförsäljare av Viasat och Canal Digital. Välkommen in i butiken eller ring och teckna ett avtal. Efter avtalen är tecknade åker Åkes ut till kunderna, monterar och gör klart allt. Fixar även satellitmottagare för utländsk mottagning.

 

TV Service:

Reparation och service av alla typer av tv-apparater; tv, radio, video, skivspelare, cd och grammofon. Åkes hämtar eller kan du lämna in själv.

TV - Digitalmottagare - Musikanläggning - Parabolantenner - Äldre radio- och skivspelare - Antenner

 

Kabel-TV, SMATV & FM:

Kabel-TV när innebär distribution av signaler via kabel då fastigheten ansluts till en befintlig operatör som Canal Digital eller Viasat. Använder man SMATV-nät kan man i egen regi ta emot signaler från satellit och markbundna ändare. MF-nät innebär att man använder gemensamma paraboler, men användaren har egen satellitmottagare och kan själv välja vilka program man vill abonnera på.

 

IP-TV:

Den senaste varianten av TV-mottagning är IP-TV, då går mottagningen via telenätet och oftast i kombination med bredband och telefoni.

parabol

 

tv

 

I butiken hittar du ett basutbud av apparater. Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig, Åkes hjälper dig att hitta rätt alternativ utifrån dina förutsättningar.

Certifiering

Åkes Parabol & TV Service AB är RTL Certifierad

Medlemskap

Företaget är medlem i följande organisationer:

Småföretagarna

boxer     viasat     canal digital     grundig     moon     nedis     macab     Wisi 

Kontakt

Åkes Parabol & TV Service AB


Rosenhällsvägen 1
611 35 NYKÖPING

Kontakta oss
Email
Tel: 0155-28 81 54
Tel: 070-210 97 09
Översikt